Get Social With Us
Attan Afghaans Restaurant | Menu
19891
page-template-default,page,page-id-19891,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_with_bg_image,content_with_no_min_height,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Menu

 

Menukaart

Kijk op onze menukaart welke bijzondere smaken wij bieden. Welk gerecht u ook kiest, u kunt rekenen op een unieke belevenis, waarbij elke smaakpapil verrast wordt.

 

Kennismakingsmenu

Wij serveren authentiek, traditioneel Afghaanse gerechten. Dat betekent voor veel gasten een culinaire verrassing. Om u de kans te geven zoveel mogelijk mooie gerechten te ontdekken, presenteren wij een kennismakingsmenu. U krijgt verschillende gerechten als kleinere porties geserveerd. Al met al een tafel vol, dus u zult zeker met een goed gevuld  gevoel van tafel gaan.

 

Gerechten en wijnen

Wij koken zoveel mogelijk met natuurlijke en biologische ingrediënten. De gerechten bevatten behalve vlees en gevogelte ook veel dagverse groenten. Wij brengen onze gerechten op kleur en smaak op natuurlijke wijze. Zonder kleur- en smaakstoffen, maar met traditionele kruiden en uitsluitend pure ingrediënten.

Natuurlijk is er in ons restaurant onder anderen de keuze uit verschillende wijnen, en onze huisgemaakte vijgenlikeur en vijgenwhiskey.