Get Social With Us
Attan Afghaans Restaurant | Home
20259
page-template-default,page,page-id-20259,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_with_bg_image,content_with_no_min_height,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Home

 

Verrijk uw culinaire wereld!

Bent u op zoek naar een bijzondere avond uit? Met culinaire ontdekkingen en mooie gerechten? Wij verwelkomen u op hartelijke wijze en laten u graag kennismaken met de Afghaanse eetcultuur.

Attan is het kleine zusje van de Afghaanse restaurants Sarban in Tilburg en Zaher in Den Bosch. Wij verrassen onze gasten met authentieke Afghaanse gerechten in een warme en ontspannen sfeer.

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid is een belangrijk aspect van de Afghaanse cultuur. In ons knusse huiskamerrestaurant schuift u als het ware aan bij onze familie. Wij willen dat onze gasten niets tekort komen en kunnen genieten van de gerechten die wij met liefde bereiden.

 

Familie recepten

We serveren kleurrijke gerechten, de mooiste smaken en heerlijke geuren. Van hartig, fris en zoet tot zuur, mildpittig of subtiel gekruid. Alles bereiden wij op ambachtelijke wijze volgens onze familie recepten.

 

Culinaire verrassing

Aan tafel vertellen we u graag over onze bijzondere gerechten. De nadruk ligt op dagverse en natuurlijke ingrediënten die elk gerecht karakter geven. We houden rekening met allergieën zoals lactose en/of gluten, koken halal en desgewenst veganistisch.  Staat u open voor een culinaire verrassing, dan hopen wij u te mogen verwelkomen in Attan!